Wiertnica horyzontalna WAMET

PDF
Interesuje Cię ogłoszenie?
Kontakt z dealerem
Interesuje Cię ogłoszenie?
Kontakt z dealerem
1/21
PDF
350 000 zł
Cena netto
≈ 74 480 €
430 500 zł
Cena brutto
Kontakt z dealerem
Marka WAMET
Typ wiertnica horyzontalna
Rocznik 2010
Własna masa 2000 kg
Lokalizacja Polska Zabrze
Data zamieszczenia ponad 1 miesiąc
Machineryline ID VT28076
Opis
Wymiary 2700 m × 130 m × 140 m
Silnik
Marka Kubota
Paliwo diesel
Turbo
Stan
Stan używane
Dodatkowy opis
Kolor żółty
Dodatkowy opis
Polski
Do sprzedania wiertnica pozioma Wamet WPS-60 z agregatem oraz sporym kompletem narzędzi. Wiertnica służy do instalacji rur o średnicy 200-620mm

Specyfikacja:

1. WPS-60, 2010r. 1,2,3m.
2. AH-100, silnik Kubota 4 cyl. 2010r,
3. Przewody hydr. 1kpl 3szt
4. Podtrzymka rury

5. Żerdzie 114 x1m, 30szt +stojak
6. Pilot. 1kpl.
7. Optyka, 1kpl.
8. Pompa płuczki, 1kpl.

Rury kierunkowe:
9. Rura 273 x1m, ~30szt (DN200)
10. Rura 355 x1m, 48szt (DN250)
11. Rury 406 x1m, 50szt (DN300)
(Razem 128 rur)

Świdry S65:
12. Świder 230 x1m, (DN200), ~30szt
13. Świder 310 x1m, (DN250), 20szt
14. Świdry 360 x1m, (DN300), 23szt
(Razem 73 świdry)
Wszystkie świdry posiadają jednakowy sześciokąt S65. Można więc je mieszać ze sobą.

15. Prowadnik 406,
16. Głowica widiowa 406,
17. Pierścienie pchające 273, 355, 406,
18. Pierścień pośredni 406/DN300

Wartość sprzętu nowego: 723 959,00 PLN. Termin ewentualnego przygotowania zestawu nowego to około 3-4 miesiące.

Cena sprzedaży:powyższego towaru: Do ustalenia
• Szacowany stan ok. 2000-2500 Mth
• Маsa całości: ok. 20 000 kg

• Podane ceny są cenami netto (należy doliczyć Vat 23%).
◦ Termin dostępności: Dostępny
• Sposób płatności: Zaliczka rezerwacyjna 30%, pozostałe 70% bezpośrednio przed odbiorem towaru.
• Uwaga. Sprzedający zastrzega sobie prawo do sprzedaży sprzętu za pomocą innego źródła, przed usunięciem tego ogłoszenia..
• Loco: Zabrze + Olkusz Polska
Pokaż cały komentarz
Wamet WPS-60 horizontal drilling rig for sale with an aggregate and a large set of tools. The drilling rig is used to install pipes with a diameter of 200-620mm

Specification:

1. WPS-60, 2010. 1,2,3m.
2. AH-100, Kubota 4 cyl engine. 2010
3. Hydraulic lines 1 set, 3 pcs
4. Pipe support

5. Pilot rods 114mm x1m, 30 pcs + stand
6. Pilot.heads 1 set
7. Optics navigation 1 set.
8. Scrubber pump, 1 set.

Directional pipes:
9. Pipe 273x1m, ~ 30pcs (DN200)
10. Pipe 355 x1m, 48 pcs (DN250)
11. Pipes 406 x1m, 50pcs (DN300)
(Total 128 pipes)

S65 drills:
12. Auger 230 x1m, (DN200), ~ 30 pcs
13. Auger 310 x1m, (DN250), 20 pcs
14. Auger 360 x1m, (DN300), 23 pcs
(Total 73 augers)
All augers have the same S65 hexagon. So you can mix them together.

15. Guide 406,
16. Widia head 406,
17. Pushing rings 273, 355, 406,
18. Intermediate ring 406 / DN300

Value of new equipment: PLN 723,959.00 PLN. The deadline for the possible preparation of a new set is about 3-4 months.

Second-hand sale price: To be determined
• Estimated condition around 2000-2500 Mth
• Weight of the whole: approx. 20,000 kg

◦ Availability date: Available
• Method of payment: 30% booking advance, the remaining 70% directly before picking up the goods.
• Attention. The seller reserves the right to sell the equipment through another source before removing this ad.
• Loco: Zabrze + Olkusz Polska
Ważne
Oferta ma charakter informacyjny. Oferta handlowa dostępna wyłącznie po bezpośrednim skontaktowaniu się z ogłoszeniodawcą.
Jak bezpiecznie dokonać zakupu
Porady dotyczące bezpieczeństwa
Handlujesz sprzętem?
Możesz robić to z nami!
Podobne ogłoszenia
wiertnica horyzontalna DITCH-WITCH JT922 DITCH-WITCH JT922 65 000 € Wiertnica horyzontalna 2010 3700 m/g Polska, Pruszcz Gdański
wiertnica horyzontalna TORO DD4045 TORO DD4045 cena na żądanie Wiertnica horyzontalna 2010 1760 m/g Polska, Kraków