Dzielarka do ciasta Werner & Pfleiderer Rotamat EN
PDF
Udostępnij
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Interesuje Cię ogłoszenie?
1/7
PDF
Udostępnij
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Cena:
na żądanie
Złóż zapytanie o cenę
Kontakt z dealerem
Marka:
Werner & Pfleiderer
Model:
Rotamat EN
Typ:
dzielarka do ciasta
Rocznik:
2008
Lokalizacja:
Niemcy Mörfelden Walldorf6830 km od Ciebie
Data zamieszczenia:
ponad 1 miesiąc
Numer w ofercie dealera:
ART2675
Stan
Stan:
odrestaurowany
Zdalna ekspertyza
Usługa dostawy pojazdu
Dostawa z
Ważne
Oferta ma charakter informacyjny. Oferta handlowa dostępna wyłącznie po bezpośrednim skontaktowaniu się z ogłoszeniodawcą.
Jak bezpiecznie dokonać zakupu
Kontakt do sprzedającego
Subskrybuj sprzedawcę
Beytullah Altuntas
Języki:
niemiecki, angielski
+49 172 38...
Pokaż
+49 172 3891229
+49 6105 71...
Pokaż
+49 6105 7172301
+49 6105 71...
Pokaż
+49 6105 7172303
Adres
Niemcy, Hessen, 64546 , Mörfelden Walldorf, Opelstraße 29
Lokalny czas dealera:
05:36 (CET)
Wyślij wiadomość
Kontakt do sprzedającego
Altuntas GmbH
Niemcy
1 roku na Machineryline
5.0
15 opinii
Subskrybuj sprzedawcę
+49 172 38...
Pokaż
+49 172 3891229
+49 6105 71...
Pokaż
+49 6105 7172301
+49 6105 71...
Pokaż
+49 6105 7172303
Wyślij zapytanie do sprzedającego
PDF
Udostępnij
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Handlujesz sprzętem?
Możesz robić to z nami!
Podobne ogłoszenia
cena na żądanie
2007
Niemcy, Bielefeld
Kontakt z dealerem
cena na żądanie
2010
Niemcy, Bielefeld
Kontakt z dealerem
cena na żądanie
2005
Niemcy, Bielefeld
Kontakt z dealerem
cena na żądanie
2013
1.02 KM (0.75 kW)
Niemcy, Bielefeld
Kontakt z dealerem
Baujahr: 2008
Zustand: generalüberholt, betriebsbereit
Automatischer Teigteiler und -rundmacher für runde und eckige Produkte
Teigaufteilung: 30 Stück pro Durchgang
Gewichtsbereich: 30-70 g pro Stück
Max. Teigzufuhr: 2100 g
Teigausbeute beim Teilen allein: max. 75 %
Teigausbeute mit Rundung: max. 65 %
Year of construction: 2008
Condition: refurbished, ready to work
Automatic dough divider and rounder for round and squared products
Dough dividing: 30 pieces per run
Weight range: 30-70 g each piece
Max. dough input: 2100 g
Dough yield at dividing only: max. 75 %
Dough yield with rounding: max. 65 %