Ugniatarka do ciasta Kemper ST 125 A
PDF
Udostępnij
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Interesuje Cię ogłoszenie?
1/11
PDF
Udostępnij
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Cena:
na żądanie
Złóż zapytanie o cenę
Kontakt z dealerem
Marka:
Kemper
Model:
ST 125 A
Typ:
ugniatarka do ciasta
Lokalizacja:
Niemcy Enger6712 km od Ciebie
Data zamieszczenia:
20 wrz 2024
Numer w ofercie dealera:
BT1525061903
Stan
Stan:
używane
Zdalna ekspertyza
Usługa dostawy pojazdu
Ważne
Oferta ma charakter informacyjny. Oferta handlowa dostępna wyłącznie po bezpośrednim skontaktowaniu się z ogłoszeniodawcą.
Jak bezpiecznie dokonać zakupu
Kontakt do sprzedającego
Subskrybuj sprzedawcę
Güzel
Języki:
turecki, niemiecki
Pon. - Pt.
09:00 - 18:00
+49 1511 97...
Pokaż
+49 1511 9716969
+49 5224 97...
Pokaż
+49 5224 9769239
Adres
Niemcy, Nadrenia Północna-Westfalia, 32130 , Enger, Grosser Teil 6
Lokalny czas dealera:
04:28 (CEST)
Wyślij wiadomość
Kontakt do sprzedającego
BackTim Bäckereimaschinen Handel
Niemcy
od 3 lat na Machineryline
4.2
11 opinii
Subskrybuj sprzedawcę
+49 1511 97...
Pokaż
+49 1511 9716969
+49 5224 97...
Pokaż
+49 5224 9769239
Wyślij zapytanie do sprzedającego
PDF
Udostępnij
Facebook
WhatsApp
Viber
Telegram
Handlujesz sprzętem?
Możesz robić to z nami!
Podobne ogłoszenia
90 €
≈ 387 zł
Niemcy, Enger
Kontakt z dealerem
70 €
≈ 301 zł
Niemcy, Enger
Kontakt z dealerem
70 €
≈ 301 zł
Niemcy, Enger
Kontakt z dealerem
160 €
≈ 688 zł
Niemcy, Enger
Kontakt z dealerem
Hersteller : Kemper
Typ : ST 125 A
125 kg Mehl 200 kg Teig
2 Uhren
Edelstahlkessel und Spirale
mit 2 ausfahrbar Kessel
2 x Zeitschaltuhren Automatik
2 x Geschwindigkeiten langsam und schnell
mit Mehlstaubabdeckung
Maschine kann bei uns im Lager besichtigt und getestet werden
gebrauchte Bäckereimaschinen, Knetmaschine Spiralkneter mit festem Edelstahlkessel von Kemper robust und stabil, Spiralkneter Kemper SP 125 A zur Herstellung von hochwertigen Teigen. Es können Brötchenteige, Brotteige , Gebäckteige und ähnliche Teige.Kemper Spiralkneter arbeiten auf 3 Zonen Knetprinzip Spirale Leitstab somit werden die Teige wollig, verarbeiterungsfreundlich mit maximalen Sauerstoffeintrag im Teig.
Kemper Spiralkneter